DOLAR
Alış: 4.030
Satış: 4.046
EURO
Alış: 4.963
Satış: 4.983
GBP
Alış: 5.657
Satış: 5.699
İki kez tecavüze uğradım
Westworld dizisinde yer alan ünlü oyuncu Evan Rachel Wood başarısının yanı sıra kötü anlarını da anlatmaktan çekinmedi ve yaşadıklarını anlattı. Evan Rachel Wood iki kez tecavüz olayını yaşadığını ifade etti. Röportaj esnasında bunu anlatmak isteyen Evan Rachel Wood ilk olarak sevdiği bir şahıs tarafından tecavüze uğradığını diğeri ise bir bar sahibi tarafından olduğunu anlattı.
Rolling Stone dergisine röportaj veren Evan Rachel Wood, “Tecavüze uğradım. Biri birlikte olduğum önemli biri tarafından, diğeri de bir bar sahibi tarafındandı. İnsanların artık sessiz kalabilecekleri bir zamanda yaşadığımıza inanmıyorum” şeklinde konuştu.
“İlk kez sevgilim tarafından başıma geldiğinde bunun bir tecavüz olduğundan emin değildim” diyen 29 yaşındaki oyuncu, “İkinci defa olduğunda bu düşüncenin benim hatam olduğunu ve bununla daha çok savaşmam gerektiğini düşündüm ama korktum” ifadelerini kullandı.
22 yaşındayken intihar girişiminde bulunduğunu itiraf eden ünlü oyuncu, kadınlardan hoşlandığını fark ettiğinde 4 ya da 5 yaşında olduğunu ve 2011 yılında biseksüel olduğunu açıkladığını belirtti.
Hassas ve savunmasız oluşunun biseksüelliğine bağlı olduğuna inandığını anlatan Wood, “Biseksüellikten her zaman aptalca bir şey gibi ya da dikkat çekmek için yapılan bir şey olarak bahsedildi. Bir yetişkin olarak sağlıklı ilişkiler kurmaya çalışıncaya kadar bunun ne kadar zararlı olduğunun farkında değildim. Cinsellikle ilgili tüm bu utanma, koşullanma ve damgalanmanın insanlarla ilişki kurma biçimimi gerçekten etkilediğini fark ettim” dedi.
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Yazılar
-
IŞİD 32 kişiyi öldürdü
-
Rusça ve Farsça karşılıklı 2.dil oluyor
-
250 yıl sonra patladı
-
İÜ öğrencilerinden tepki geldi
-
Dolar tahmini merkez bankasından geldi
-
Milli Eğitim Bakanlığı sınava başvuru süresini uzattı
-
Asansöre sıkışan işçi yaşamını yitirdi
-
Servis aracı devrildi
-
İstanbul’da saldırı uyarısı
-
ABD yaptırım uygulanabilir
-
Yükseköğretim Kurumları Sınavı tarihini erteledi
-
Pamukkale’ye ücretsiz giriş için uzun kuyruk oluştu