Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afet Bilinci Projesiyle Yenişehir’de Farkındalık Eğitimi!

Yenişehir İHH Arama Kurtarma Ekibi ve Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Ronay Abis’in liderliğindeki sosyal sorumluluk projesi kapsamında deprem farkındalık eğitimleri veriliyor. Son olarak Turkish Genetics fabrikasında gerçekleştirilen eğitimde, İHH Arama Kurtarma Başkanı Murat Kaya ve Temel Farkındalık Eğitmeni Ömer Mollaömeroğlu, olası bir afet durumunda yapılması gerekenler hakkında bilgilendirme yaptı. Acil durum planı, deprem sırasında alınması gereken önlemler ve toplanma noktaları gibi konular ele alındı.

Afet Bilinci Projesiyle Yenişehir’de Farkındalık Eğitimi!

Bursa Yenişehir İHH (İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı) Arama Kurtarma Ekibi ile Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencisi Ronay Abis’in öncülük ettiği sosyal sorumluluk projesi, deprem farkındalık eğitimleriyle devam ediyor. Son olarak Bursa Yenişehir’de bulunan Turkish Genetics fabrikasında deprem farkındalık eğitimi gerçekleştirildi.

İHH Arama Kurtarma Başkanı Murat Kaya ve Temel Farkındalık Eğitmeni Ömer Mollaömeroğlu, olası bir afet durumunda neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı. Acil durum planı ve eğitimi, deprem sırasında alınması gereken önlemler, afet planlama ve toplanma noktaları gibi temel bilgiler paylaşıldı.

Depremlere karşı hazırlıklı olmanın önemine vurgu yapan Temel Farkındalık Eğitmeni Ömer Mollaömeroğlu, “İşyerinde deprem öncesi hazırlık yapmak önemlidir. Afetler konusunda eğitimin büyük önemi bulunmaktadır” dedi. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencisi Ronay Abis ise projenin planlandığı şekilde ilerlediğini ve toplumun her kesimine eğitimlerin ulaştırılmasını hedeflediklerini belirtti.