Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
osmangazi belediyesi

Bursaspor Bucaspor 1928 maçı nerede yayınlanacak? Maçın yayıncısı açıklandı

TFF 2. Lig’de son haftalara yaklaşırken Yeşil Beyazlı ekip evinde Bucaspor 1928 takımını ağırlayacak. Birçok taraftar maçı nasıl izleyebileceği konusunda şimdiden araştırmalara başladı. İşte Bursaspor Bucaspor 1928 maçı nerede yayınlanacak, Bursaspor Bucaspor maçı hangi kanalda, tüm detaylar…

Bursaspor Bucaspor 1928 maçı nerede yayınlanacak? Maçın yayıncısı açıklandı

Bursaspor Bucaspor 1928 karşısında çıkacağı maç oldukça önemli. Birçok maça göre TFF 2. Lig’in 28. haftasında oynanacak bu maçın önemi oldukça yüksek. Birçok taraftar Bursaspor Bucaspor 1928 maçı hangi kanalda yayınlanacak merak ediyor. İşte detaylar…

Bursaspor Bucaspor 1928 maçı nerede yayınlanacak? Maçın yayıncısı açıklandı 2

Bursaspor Bucaspor 1928 maçı hangi kanalda?

Bursaspor ile Bucaspor 1928 arasında oynanacak olan mücadelenin hangi kanalda, nerede yayınlanacağı belli oldu. Bursaspor tarafından açıklanan bilgiye göre, Bursaspor Bucaspor 1928 maçı Bursaspor Youtube kanalında naklen yayınlanacak.

Bursaspor Bucaspor 1928 maçı nerede yayınlanacak? Maçın yayıncısı açıklandı 3

Maçı sadece katıl aboneleri izleyebilecek. Bursaspor Youtube Katıl abonesi olmak için 25 TL ödemek gerekiyor. Bir ay boyunca rahat bir şekilde Bursaspor maçlarını izleyebilirsiniz.

 

Bursaspor Bucaspor 1928 maçı ne zaman?

Bursaspor ile Bucaspor 1928 arasında oynanacak olan karşılaşma 2 Mart Cumartesi günü Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumunda oynanacak. Havanın yağmurlu ve 12 derece olması bekleniyor.

Bursaspor Bucaspor 1928 maçı nerede yayınlanacak? Maçın yayıncısı açıklandı 1

Orta hakem F. Erdem Akbaş ve yan hakemler ise Önder Çalış ile Şafak Nalbantoğlu olarak açıklandı. Yeşil beyazlı ekip son gün maça hazırlıkları idmanlar ile tamamlarken rakibi İzmir ekiplerinden olan Bucaspor 1928 maçın hazırlıklarını tamamladı.