Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
osmangazi belediyesi

Genç Bursaspor farklı yenildi!

Transfer yasağı bulunan genç Bursaspor, Esenler Erokspor deplasmanında 5-1 mağlup oldu.

Genç Bursaspor farklı yenildi!

Forma giyen en yaşlı oyuncusu 24 yaşında olan yeşil beyazlı ekip Esenler Erokspor mücadelesine çıktı. Mücadele de bir hayli ter akıtan Bursaspor’un genç yıldızları üstünlüğü ele geçirmeyi başardı fakat galip gelemedi.

TFF 2’inci lig 35’inci hafta mücadelesinde Esenler Erokspor Stadyumunda, Esenler Erokspor Bursa ekibi Bursaspor‘u konuk etti.

Bursaspor’un lig düşmesi garantilenmiş iken bu ve gelecek haftalarda ki maçları sadece prestij maçı olarak yer alıyor. Lig de birinci sıra da yer alan Esenler Erokspor bu galibiyet ile birlikte en yakın rakibi olan Bucaspor 1928 takımına karşı arada ki puan farkını 5’e çıkardı.

İlk yarı da Bursaspor 12’inci dakika da Abdullah Tazgel‘in gölü ile öne geçmeyi başardı. Fakat bu üstünlük sadece 4 dakika sürdü ve ev sahibi takım Alper Karaman‘ın gölü ile beraberliği sağlamayı başardı.

Ardından 28’inci dakika da Mustafa Pektemek, 43’üncü dakika da Sertaç Çam‘ın golleri ile ilk yarı 3-1 skor ile tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Esenler Erokspor 55’inci dakika da Alper Karaman‘ın gölü ile skoru 4-1’e getirdi ve kendisinin de maçta ki ikinci golünü atmış oldu.

Maçın ilerleyen dakikalarında Abuzer Gaffar Toplu maça girdikten sadece 12 dakika sonra 76’ıncı dakika da golü bularak maçın son golünü de atmış oldu.

Her ne kadar Esenler Erokspor’un başarısı bu maçta büyük olsa dahi, en yaşlı futbolcusu 24 yaşında olan ve birçok takımın U19 takımı sayılabilecek bir takımla sahaya çıkan yeşil beyazlı ekibi tebrik ediyoruz.