DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
38 Bin Polisi İlgilendiren Haber
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılı içerisinde yapılacak olan atamalar tamamlanınca 38 bin 103 tane personel hakkında işlem yapıldığı belirtildi .
38.103 personelin yer değiştirme ve atama işlemleri 2016 yılı için tamamlanmış bulunuyor.Genel atamalar tamamlanınca hangi görevlinin hangi mertebeye çıktığı veya düştüğü teker teker belirlenerek bildirildi.
Batı İllerine Atanan Personel
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan atamalarda batı bölgesinde görev almak isteyen veya tayinin o bölgede isteyen 1.636 kişinin ataması tamamlandı . 2016 senesi için batı bölgesine atama sayısı 1.636 olarak belirlendi .
Personellerin tercih ettiği illere bakılacak olursa genelde personelin istediği illere dağıtım yapıldı. Genelde ilk tercihlerine göre atama yapılmaya çalışıldı ancak yoğun talep olan illerde kısıtlamalar yapılarak diğer illere de atamalar yapıldı .
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Yazılar
-
Gaziantep’te köpek gezdiren genç bekçi tarafından ayağından vuruldu
-
92 yaşındaki kadın, komşusu tarafından cinsel saldırıya uğradı
-
Kılıçdaroğlu: Sanki ben devleti yönetiyorum
-
Engelli adamın darp sonrası ölümüne ikinci tutuklama
-
İkinci el araç alım satımına vergi yolda
-
215 bin lira dolandırdılar
-
MEB’den yüz yüze eğitimle ilgili yeni karar
-
Musk’ın Dogecoin açıklaması yüzde 20 değer kaybettirdi
-
Kafe ve restoranlarda müşteriler için 45 dakika sınırı
-
Bitcoin, Arjantin’in tümünden daha çok enerji tüketiyor
-
Akbank uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirdi
-
Çin, ABD uçak gemilerinin Güney Çin Denizi’nde tatbikat yapmasına tepkili