DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Duvar yazısıyla ‘torbacı’ arıyorlar
Polisler her zaman sokakta yaptıkları kontroller ile normal şeyler ile karşılaşmıyor. Sıkıntılı anlar da yaşayabiliyor. Bu nedenle bu karşılaştıkları olay karşısında her zaman ne yapacağını bilemiyorlar.
Polisler özellikle uyuşturucu konusundaki çalışmaları devam ederken bu olay ile karşılaşmaları oldukça gülünç bir durum oldu.
Polisinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı operasyonlarda Adana’da son dönemde sokaklarda uyuşturucu satan ve torbacı olarak adlandırılan 317 kişi gözaltına alındı, 147’si tutuklandı. Sık sık polis baskını olan Hürriyet Mahallesi’ndeki bir evin duvarındaki ‘Günlük 100 TL yemek, sigara. 100 metre ileride gece çalışacak torbacılar aranıyor. Hürriyet mahallesi torbacı sakinleri’ yazısı şaşkınlık yaşattı. 70 kez operasyon yapılan mahallede uyuşturucu satacak eleman bulamayan çetelerin bu yönteme başvurduğu ileri sürüldü.
AYNI MAHALLEYİ 151 KEZ BASTILAR
Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından Hürriyet Mahallesi’nde son bir yılda gerçekleştirilen operasyonlarda, 58 kilogram esrar, 8 bin 837 uyuşturucu hap, 4 el yapımı patlayıcı, ruhsatsız 3 tabanca ve 4 av tüfeği ele geçirildi, 317 kişi yakalandı. Ekipler tarafından “Torbacı” olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu satanlara yönelik çalışmalar kapsamında, son bir yılda merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde 151 operasyon gerçekleştirildi. Zanlıların üzeri ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 58 kilogram esrar, 8 bin 837 uyuşturucu hap, 4 el yapımı patlayıcı, ruhsatsız 3 tabanca ve 4 av tüfeği ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 317 zanlı yakalandı. Zanlılardan 147’si adli makamlarca tutuklandı. 49 kişiye ise adli kontrol hükümleri uygulandı.
ADANA, (DHA)
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Yazılar
-
Sağlık çalışanlarına ‘izin yasağı’ kaldırıldı
-
Rusya’nın ikinci aşısı EpiVakKorona
-
Merkez Bankası’nın yıl sonu enflasyon beklentisi
-
Pfizer aşısı yaptıran 13 kişide yüz felci görüldü
-
Trump görevden alınıyor
-
Hangi mesajlaşma uygulaması kullanılmalı
-
WhatsApp kan kaybediyor
-
Suudi Arabistan, Katar arasında anlaşma
-
İşten çıkarma yasağı uzadıkça işverenler Kod29’a yöneliyor
-
Prof. Bulu, protesto edenlerin arasına gitti
-
Boğaziçi Üniversitesi’nde protesto
-
Bakan Koca’dan SMA hastalığı için açıklama