DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
İzmir’de feci kaza
İzmir Gaziemir ilçesinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan bir araç alt yola düşmesi sonrasında 1 kişi yaralanırken 2 kişi de öldü. Olay dün akşam geç saatlerde meydana geldi. Çeşme Otoyolu Gaziemir Köprüsü’nde meydana geldi. Elde ettiğimiz bilgilere göre 23 yaşında olan Taylan Çelik adındaki kişi 07 MIC 08 plakalı aracı ile Gaziemir yönüne doğru gidiyordu.
AKS ekipleri tarafından kurtarıldı
Ancak bir anda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini sağlayamaması nedeniyle bariyerleri aştı ve Akçay Caddesi’ne düştü. Alt taraftan gelen 26 yaşındaki Ramazan Yıldırım tarafından kullanılan aracın kaza yapmasına neden oldu. Aşağıdaki araçta ise 26 Ramazan Yıldırım ve 19 yaşındaki Çağan Duran sıkıştı.
Kazayı görenler haber verdi
Kazayı gören kişiler hemen durumu acil ekiplerine bildirdi. Olay yerine hemen AKS ekibi gelerek yardımcı oldu. Araç içerisinde sıkışan kişileri kurtaran AKS ekipleri sıkıştıkları yerden çıkartıldılar.
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Yazılar
-
Anavatan Partisi Nilüfer İlçe Kongresi
-
Alaçatı Ucuz Jakuzili Oteller
-
Vaka sayıları tedbirlere rağmen artıyor
-
En Son Trendleri Daha Ucuza Alın GeceMilano
-
Pimak Grup Üretimini Yaptığı 5 Değerli Ürün Modeli
-
Refleksoloji masajı hangi rahatsızlıklar için etkilidir?
-
VDS Server
-
BÜLENT YILDIZ İLK SİNGLE ÇALIŞMASINA START VERDİ.
-
Elektrik Ustası Arıyorsanız Garantili Hizmet!
-
Şiddet : Şiddetin Bir Türü Olarak Duygusal şiddet
-
Araştırmacı yazar Hüseyin Demir; ‘Özal yaşasaydı, Kürt sorununun çözümünde büyük bir yol kat edilirdi.’
-
EB 5 Yatırımcı Vizesi Nedir?