DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Pidesini beğenmeyen müşteriyi tabancayla yaraladı
Samsun ilinde yaşanan bu ilginç olayda pideci olarak çalışan kişi yaptığı bir pideyi müşterisine verdi. Müşteri pideyi yedikten sonra beğenmediğini ifade edip parasını geri isteyince pideci olan şahıs ile aralarında tartışma çıktı.
Tartışma bir süre sonra büyümeye başladı ve pideci tabancasını çıkararak müşterisine ateş etti.
Samsun İlkadım İlçesi Hastane Mahallesi içerisinde akşam saat 7 gibi A.Ş. 47 yaşındaki şahıs akşam yemeği için S.Y. adındaki şahsın pideci dükkanına gitti ve pide söyledi. Ancak gelen pidenin iyi olmadığını iddia eden müşterisi parasını geri almak istedi ancak Pideci bu durumu kabul etmedi. Tartışmaya başladılar.
Tartışma bir süre sonra çok şiddetlenince pideci çıkardığı silah ile müşterisinin sol dizinin hemen üstüne ateş ederek oradan uzaklaştı. Olay yerine gelen ambulans sayesinde müşteri fazla kan kaybetmeden müdahale edildi ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde tedavi görmeye başladı.
Polis olay yerini araştırınca 9 mm olan 1 tane boş kovan buldu. Olay ile ilgili bilgi toplanmaya devam ediyor.
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Yazılar
-
215 bin lira dolandırdılar
-
MEB’den yüz yüze eğitimle ilgili yeni karar
-
Paykwik Satın Alma Sitesi
-
Musk’ın Dogecoin açıklaması yüzde 20 değer kaybettirdi
-
Kafe ve restoranlarda müşteriler için 45 dakika sınırı
-
Bitcoin, Arjantin’in tümünden daha çok enerji tüketiyor
-
Akbank uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirdi
-
Çin, ABD uçak gemilerinin Güney Çin Denizi’nde tatbikat yapmasına tepkili
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz
-
Günde bir fincan kahvenin erkekler üzerindeki etkisi
-
Aleyna Çakır’dan alınan doku ve sperm örneği Ümitcan Uygun’a ait
-
İmamoğlu’nun ziyaret ettiği bakkal