DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Sabah 9 Akşam 5 Dönemi Sona Erdi
Bakan Berat Albayrak tarafından EPDK’nın 15.kuruluş yıl dönümünde bir konuşma hazırladı. Konuşmasında ” Sabah dokuzda işe geleyim akşam beşe kadar da 3 tane evrak imzalayıp eve giderim devri sona erdi, açıklamasını yaptı.
Bu konuda halkın yakınmalarına kulak veren bakan sonunda beklenen hamleyi gerçekleştirdi ve sonunda memur devrinin değişmesini sağladı. Bundan sonraki hedefler artık daha yüksekler de olması gerekiyor. Yılda ortalama olarak 50 milyar dolar enerji ve maden ithali yaşanmaktadır. Bu konuda sektörde adımızın yer alması gerek diyerek bir kesin ifade de bulundu.
Elektrik üretiminde ise işler değişecek ve küresel krizlere rağmen büyümeye devam edecek.
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Yazılar
-
Anavatan Partisi Nilüfer İlçe Kongresi
-
Alaçatı Ucuz Jakuzili Oteller
-
Vaka sayıları tedbirlere rağmen artıyor
-
En Son Trendleri Daha Ucuza Alın GeceMilano
-
Pimak Grup Üretimini Yaptığı 5 Değerli Ürün Modeli
-
Refleksoloji masajı hangi rahatsızlıklar için etkilidir?
-
VDS Server
-
BÜLENT YILDIZ İLK SİNGLE ÇALIŞMASINA START VERDİ.
-
Elektrik Ustası Arıyorsanız Garantili Hizmet!
-
Şiddet : Şiddetin Bir Türü Olarak Duygusal şiddet
-
Araştırmacı yazar Hüseyin Demir; ‘Özal yaşasaydı, Kürt sorununun çözümünde büyük bir yol kat edilirdi.’
-
EB 5 Yatırımcı Vizesi Nedir?