DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Tecavüz edip öldürdü mahkemede mağdurum dedi
Antalya ilinde geçtiğimiz Ağustos ayında ormanlık alanda 22 yaşında olan Gülizar Turan adındaki genç kıza tecavüz eden sonrasında da boğazını keserek öldüren katil tutuklu yargılandı. 44 yaşında olan Cengiz Dok adındaki katil mağdur olduğunu mahkemede öne sürdü.
Sanığın bu tarz şeyler söylemesi üzerine mahkemede bulunan genç kızın yakınları bir anda tepki gösterdi.
Geçen yıl Ağustos ayında genç kızı ormanlık alana getirerek burada tecavüz ettikten sonra başını taşla ezip sonrasında boğazını kesip yarı çıplak bir şekilde orada bıraktı. Gülizar Turan için de bir kayıp başvurusu olması nedeniyle polisler aynı kişi olduğunu kısa sürede tespit etti.
Sonrasında tecavüz bulgularından Antalya Toptancı Hali içerisinde hamal olarak çalışan Cengiz Dok gözaltına alınarak tutuklandı.
Ömür boyu hapis istemi ile yargılandı ve davaya katılan çok fazla avukat olması nedeniyle savunmalar fazla oldu. Suçlu şahsın ise Gülizar adındaki genç kıza saldırmadan öncesinde buna benzer bir olay daha yaptığı ortaya çıktı. O davadan beraat ettiğini açıklayan suçlu bu davasında çok pişman olup mağdur olduğunu söyleyince ortalık karıştı.
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Yazılar
-
Gaziantep’te köpek gezdiren genç bekçi tarafından ayağından vuruldu
-
92 yaşındaki kadın, komşusu tarafından cinsel saldırıya uğradı
-
Kılıçdaroğlu: Sanki ben devleti yönetiyorum
-
Engelli adamın darp sonrası ölümüne ikinci tutuklama
-
İkinci el araç alım satımına vergi yolda
-
215 bin lira dolandırdılar
-
MEB’den yüz yüze eğitimle ilgili yeni karar
-
Musk’ın Dogecoin açıklaması yüzde 20 değer kaybettirdi
-
Kafe ve restoranlarda müşteriler için 45 dakika sınırı
-
Bitcoin, Arjantin’in tümünden daha çok enerji tüketiyor
-
Akbank uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirdi
-
Çin, ABD uçak gemilerinin Güney Çin Denizi’nde tatbikat yapmasına tepkili