DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Türkiye Dışişleri bakanlığından Arap Emirliklerine karşın açıklama
Türkiye Dışişleri bakanlığından Arap Emirliklerine karşın açıklama
Hami Aksoy tarafından gelen açıklama Birleşik Arap Emirlikleri yönetimine “Türkiye’ye karşı düşmanca tavır takınmaktan vazgeçme ve haddini bilme” çağrısında bulundu.
“BAE Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığının bugün yaptığı açıklama, darbecilere her türlü desteği veren bir ülkenin ikiyüzlü siyasetini gizleme teşebbüsüdür.” açıklamasını yaptı. Aksoy tarafından Arap ülkelerinin siyasi birlik ve toprak bütünlüklerine her zaman saygı gösterdiğini belirtti.
Libya’da meşruyeti destekledikleri ve siyasi çözüm çabalarını desteklediklerini belirtti. Türkiye’nin bu ilkeli tutumunu sürdüreceğini belirtti.
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Yazılar
-
Marketten dönen çift evlerinin önünde öldürüldü
-
Kovid-19’u 1 dakikada öldüren ağız ve burun spreyi
-
Sağlık çalışanlarına ‘izin yasağı’ kaldırıldı
-
Rusya’nın ikinci aşısı EpiVakKorona
-
Merkez Bankası’nın yıl sonu enflasyon beklentisi
-
Pfizer aşısı yaptıran 13 kişide yüz felci görüldü
-
Trump görevden alınıyor
-
Hangi mesajlaşma uygulaması kullanılmalı
-
WhatsApp kan kaybediyor
-
Suudi Arabistan, Katar arasında anlaşma
-
İşten çıkarma yasağı uzadıkça işverenler Kod29’a yöneliyor
-
Prof. Bulu, protesto edenlerin arasına gitti