DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Yeni yerli hava ve füze savunma sistemi
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından açıklananlara göre Türkiye’nin kendi hava ve füze savunma sisteminin geliştirilmesi ile ilgili bu projede Türk, Fransız ve İtalyan şirketleri arasında ilk mutabakat imzalandı. Yani ilk anlaşma sağlandı ancak bozulma ihtimali de var.
Hava ve füze savunma sistemi
Bu noktadan sonra bozulur mu bilinmez ancak bu sistem eğer başarıyla ülkemizde uygulanırsa askeri alanda oldukça iyi bir gelişme sağlamış oluruz. Aslında Aselsan tarafından çok mükemmel araçlar üretilebiliyor ancak hava ve füze savunma sistemi için ayrıca bir proje üretildi.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık açıkladı
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ayrıca bu proje ile Rusya arasında olan projeyi karıştırmamalarını dile getirdi. Rusya ile olan 2.5 milyar dolarlık anlaşma sonrasında ülkemize Rusya füze savunma sistemi kurulacak. Bu konuda çalışma yapılırken buna ek olarak bir de bu proje başladı. Bu proje ile Rusya arasında olan proje oldukça farklı. Bu nedenle ikisi ayrı olarak değerlendirilmesi gerekiyor.
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Yazılar
-
Seçkin Çocuk Şemsiyesi
-
Led Perde Işık Kullanımı
-
Anavatan Partisi Nilüfer İlçe Kongresi
-
Konya Panik Atak ve Psikolog
-
Alaçatı Ucuz Jakuzili Oteller
-
Vaka sayıları tedbirlere rağmen artıyor
-
En Son Trendleri Daha Ucuza Alın GeceMilano
-
Pimak Grup Üretimini Yaptığı 5 Değerli Ürün Modeli
-
Refleksoloji masajı hangi rahatsızlıklar için etkilidir?
-
VDS Server
-
BÜLENT YILDIZ İLK SİNGLE ÇALIŞMASINA START VERDİ.
-
Elektrik Ustası Arıyorsanız Garantili Hizmet!