Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

15 Turizm sektörü temsilcisi Bursa’da buluştu!

15 ülkeden turizm sektörü temsilcileri Bursa’da buluştu! Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm potansiyelini artırmak ve hak ettiği payı almasını sağlamak amacıyla yeni pazar arayışlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, EMITT 2025 etkinliği çerçevesinde 15 farklı ülkeden gelen 35 tur operatörünü Bursa’da misafir eden belediye, turizm sektörü temsilcilerine birebir görüşme fırsatı sundu. Otel işletmecileri, turizm acenteleri ve sektörün diğer paydaşları, bu organizasyon sayesinde uluslararası iş birlikleri geliştirme imkanı buldu.

15 Turizm sektörü temsilcisi Bursa’da buluştu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin turizmde hak ettiği payı almasını sağlamak amacıyla yeni pazar arayışlarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda, EMITT 2025 etkinliği çerçevesinde 15 farklı ülkeden 35 turizm sektörü temsilcisini Bursa’da ağırlayarak, turizm işletmeleri, otelciler ve seyahat acenteleri için birebir görüşme imkanı sağladı.

Bursa’nın uluslararası alanda daha fazla tanıtılması adına çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 28. EMITT Fuarı’nda yaklaşık 40 kadın derneği ve kooperatifin katılımıyla Bursa’nın kültürel ve turistik değerlerini tanıttı. Ardından, 15 ülkeden gelen 33 turizm acentesinin temsilcileri, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen organizasyonda, Bursa’daki turizm sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek olası iş birliklerini değerlendirdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız ve TÜRSAB Güney Marmara Başkanı Murat Saraçoğlu ile birlikte etkinliğe katılarak sektör temsilcileriyle sohbet etti. Başkan Bozbey, Bursa’nın eşsiz tarihi, kültürel dokusu ve turizm potansiyelini tanıtmak adına turizm profesyonelleriyle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ayrıca, yabancı turizm heyetinin profesyonel rehberler eşliğinde düzenlenen tanıtım gezisiyle Bursa’nın doğal ve kültürel zenginliklerini yerinde keşfedeceğini belirten Başkan Bozbey, bu etkinliğin Bursa turizminin geleceğine önemli katkılar sunacağını vurguladı. Şehrin dünya turizminde hak ettiği noktaya ulaşması için çalışmaların devam edeceğini söyleyerek organizasyona destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bursa’da Çanakllale kahramanları anıldı!
Sıradaki Haber Bursa’da Çanakllale kahramanları anıldı!
mobil casino siteleri malatya araç kiralama istanbul erotik shop restbetgiris.co betpastakip.com restbet.com betpas.com restbettakip.com