Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Yıldırım’dan açıklama: Tüm camiadan yardım ve destek bekliyoruz!

Ahmet Yıldırım: “Tüm camiadan destek istiyoruz! Karşıyaka Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, takımlarının şampiyonluk yarışında Bursaspor ve Kütahya ile rekabet edebilmesi için camianın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Başarıya ulaşabilmemiz için destek şart” şeklinde açıklamada bulundu.

Ahmet Yıldırım’dan açıklama: Tüm camiadan yardım ve destek bekliyoruz!

TFF 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’da Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, takımın mevcut durumu hakkında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. Göreve geldiklerinde zorlu bir süreçle karşılaştıklarını ve takımı yapılan çalışmalarla önemli bir seviyeye taşıdıklarını belirten Yıldırım, “Geldiğimizde takımda ciddi bir kaos vardı. Yönetimle ilgili belirsizlikler söz konusuydu ve imza yetkisi kimseye verilmemişti. Birçok oyuncu takımdan ayrılmak istiyordu çünkü ortam sağlıklı değildi. Bu durumu düzeltmek için dönemin Futbol Şube Başkanı Ayhan Gültekin ile çok sayıda toplantı yaparak süreci iyileştirmeye çalıştık. Kırılgan olan arkadaşlık ortamını şu anda oldukça sağlam bir seviyeye getirdik. Bunu ekibim ve yönetimle birlikte başardık. Özellikle Ayhan Gültekin’e bu süreçteki katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.

“Yarışın İçerisindeyiz” Şampiyonluk yarışında olduklarını vurgulayan Yıldırım, “Bursaspor’a karşı 11 puan gerideydik. Şu anda fark 5 puana düştü. İçeride kazandığımızda bu farkın 2 puana ineceğini düşünüyoruz. Bu nedenle moral ve motivasyonumuz çok yüksek. Takım içindeki arkadaşlık ortamı ve taraftarlarımızın güveni bizi çok olumlu etkiliyor. Ancak tabii ki bazı zorluklarla da karşılaşıyoruz. Büyük bir camia olduğumuz için bu sorunların kısa sürede aşılacağına inanıyoruz. Bu yıl yaklaşık 7 yıldır 3. Lig’de mücadele eden bu büyük camiaya son vermek istiyoruz. Bunun için hazırız ve çok kararlıyız” şeklinde konuştu.

“Antrenman Sahamız Yetersiz, Ama Kimse Şikayetçi Değil” Zorlu koşullarda çalıştıklarını belirten Ahmet Yıldırım, “Bursaspor ve Kütahya ile yarışabilmemiz için bize destek verilmesi gerekiyor. Bu destek sağlandığı takdirde her maçı kazanmak için sahada olacağız. Tabii ki bazen kaybedebileceğimiz veya berabere bitirebileceğimiz maçlar olabilir. Ama biz hedefimizden sapmadık ve hala Play-Off için mücadele ediyoruz. Bu yüzden herkesin desteğine ihtiyacımız var. Antrenman sahamız futbol oynamaya elverişli değil ama kimse şikayet etmiyor. Tüm oyuncularımız son derece mutlu, arzulu ve istekli şekilde çalışmalarını sürdürüyor” dedi



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Karşıyaka Basketbola Bursaspor konuk oldu!
Sıradaki Haber Karşıyaka Basketbola Bursaspor konuk oldu!
mobil casino siteleri malatya araç kiralama istanbul erotik shop restbetgiris.co betpastakip.com restbet.com betpas.com restbettakip.com