Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
osmangazi belediyesi

Bursa Büyükorhan’da Mahalleli Su Taşımaktan Kurtuluyor

Bursa Büyükorhan ilçesi Elekçalı Mahallesi’nde ki yaşanan içme suyu sorununu tankerler ile su taşıyarak çözen ilçe sakinleri, BUSKİ’nin isale hattı yatırımı ile bayram öncesi kesintisiz su keyfine kavuştu.

Bursa Büyükorhan’da Mahalleli Su Taşımaktan Kurtuluyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın altyapısını güçlendirmek için arıtma tesisleri, su hatları ve depolar gibi önemli projeler üzerinde hızla ilerlemeye devam ediyor. Bu çerçevede, kırsal bölgelerde yaşam kalitesini artırmak amacıyla stratejik plan doğrultusunda yatırımlar gerçekleştiriliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeyi kapsayan projeleriyle kentin en uzak noktalarına kadar hizmet götürürken, dağ ilçelerinde yaşanan altyapı sorunlarını da tek tek çözüyor. Bu kapsamda, daha önce yetersiz kaynaklar nedeniyle özellikle yaz aylarında tankerlerle su taşınarak karşılanan Ericek, Geynik, Mazlumlar, Osmanlar ve Piribeyler Mahalleleri, kesintisiz içme suyuna kavuşturuldu. Şimdi ise Büyükorhan’ın Elekçalı Mahallesi sakinleri için sevindirici bir gelişme yaşandı.

Elekçalı Mahallesi’nde su ihtiyacının yılın 270 günü tankerlerle taşındığı durumu sona erdirmek amacıyla BUSKİ tarafından 12 bin 100 metrelik su hattı döşendi. Kurban Bayramı‘na az bir süre kala tamamlanan bu çalışma sayesinde mahalle sakinleri, kesintisiz içme suyuna kavuşmanın sevincini yaşadı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kırsal mahallelerde altyapı ve ulaşım yatırımlarına öncelik verdiklerini vurgulayarak, sağlıklı içme suyuna erişimi sağlamak için büyük çaba harcadıklarını belirtti. Büyükorhan ilçesi Elekçalı Mahallesi sakinleri sevinç içerisinde.

Başkan Alinur Aktaş, bu son yatırımla birlikte Elekçalı Mahallesi’nin kronik içme suyu sorununun tamamen çözüldüğünü ifade etti ve “Bayram öncesi çalışmayı tamamladık ve mahalle halkının hizmetine sunduk. Bu sayede vatandaşlarımız çifte bayram yaşayacak” şeklinde konuştu.



mobil casino siteleri malatya araç kiralama istanbul erotik shop restbetgiris.co betpastakip.com restbet.com betpas.com restbettakip.com