Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘karne sevinci’ne ortak oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘karne sevinci’ne ortak oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘karne sevinci’ne ortak oldu tüm detaylar haberimizin devamında…

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'karne sevinci'ne ortak oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, karne sevinci yaşayan öğrencileri tebrik ederek, aileleri ve öğretmenlerine emekleri ve fedakarlıkları için şükranlarını sundu.

Ankara (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022-2023 eğitim öğretim döneminin sona ermesi dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, karne sevinci yaşayan öğrenci ve aileleri kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı paylaşımda, “Bugün karne sevinci yaşayan tüm yavrularımızı, tüm öğrencilerimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyorum. Evlatlarımızı vatana, millete ve insanlığa hayırlı bireyler olarak yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimize emekleri ve fedakârlıkları için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: IFGA



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Canını hiçe sayarak makas attı!
Sıradaki Haber Canını hiçe sayarak makas attı!
mobil casino siteleri malatya araç kiralama istanbul erotik shop restbetgiris.co betpastakip.com restbet.com betpas.com restbettakip.com