Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
osmangazi belediyesi

Depremzedeler İçin Bursa’dan Gelen Masalların İyileştirici Gücü

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından iki senedir sürekli düzenlediği “Evvel Zaman Masal Şenliği”‘nin üçüncüsü bu yıl Hatay’da yapıldı. Depremzede çocuklar birbirinden güzel masallarla mutlu oldu.

Depremzedeler İçin Bursa’dan Gelen Masalların İyileştirici Gücü

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara moral verme ve etkinlik amacı ile yapılan “Evvel Zaman Masal Şenliği” bu yıl üçüncüsü Hatay da düzenlendi. Hataylı afetzede çocuklara moral vermek için düzenlenen şenliğe çocuklar tarafından büyük ilgi gösterildi.

evvel zaman masalları hatay
evvel zaman masalları hatay

Kültürel Mirasın acil durumlardaki koruyucusu

Antakya Bursa Kütahya Konteyner Kenti, Reyhanlı Kuletepe Köyü, Defne Aknehir Köyü ve Samandağ Hızır Meydanı’nda gerçekleşen şenlik, “Acil Durumlarda Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması” temasıyla düzenlendi. Bu özel etkinlikte 16 masal anlatıcısı, üç gün boyunca küçük depremzedelerle bir araya geldi. Gelinmiş ve geçmişin izlerini taşıyan masallarla afetzedelerin yüreklerine umut aşılandı. Kültür dünyasının derinliklerinden gelen köklü masallar, geleceğe uzanan dallarıyla çocukların yüzlerinde tebessüm yarattı.

Ailelerin ilgisi büyük!

Çocukların yanı sıra aileler de etkinliğe katıldı ve güzel etkinliği dinleyen aileler çocukları ile birlikte güzel vakit geçirdi.



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bursa’da hırsızlık olayı 24 saat içinde çözüldü!
Sıradaki Haber Bursa’da hırsızlık olayı 24 saat içinde çözüldü!
mobil casino siteleri malatya araç kiralama istanbul erotik shop restbetgiris.co betpastakip.com restbet.com betpas.com restbettakip.com