Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
osmangazi belediyesi

Hacı adayları şeytan taşladı!

Bugün Kurban bayramının ilk günü ve hacı adayları içinde oldukça önemli. Hac vazifeleri bu dönemde tamamlanmaya başladı. Hacı adayları ise arafat vakfesi yaptı ve müzdelifeye geçti.

Hacı adayları şeytan taşladı!

Hacılar bu yerde akşam ve yatsı namazını birleştirdiler. Buna ise Cem-i tehir denir. Bu şekilde müzdelife vakfesini gerçekleştirmiş oldular. Müzdelife de şeytan taşlamak üzere taşlarını da topladılar. Bunun ardından ise Mina’ya Cemerat bölgesine gidecekler. Hac ibadetini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan’a giden hacı adayları, Müzdelife’de şeytana atacakları taşları topladıktan sonra Mina’daki “Cemerat” bölgesine ulaştı. Burada, hacılar şeytan taşlama ritüelini gerçekleştirdi.

 



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kapkaççılar yolun sonunu göremedi!
Sıradaki Haber Kapkaççılar yolun sonunu göremedi!
mobil casino siteleri malatya araç kiralama istanbul erotik shop restbetgiris.co betpastakip.com restbet.com betpas.com restbettakip.com