Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

İki suç örgütüne operasyon düzenlendi!

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul merkezli olarak altı ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, liderliğini Abdullah Çapkan ve Ramazan Taş’ın üstlendiği, birbirlerine düşman iki ayrı suç örgütünün hedef alındığını ve bu operasyonlar sonucunda 46 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.

İki suç örgütüne operasyon düzenlendi!

İstanbul merkezli olarak altı ilde, birbirleriyle husumetli iki ayrı suç örgütüne yönelik düzenlenen “Kuyu-9” operasyonunda 47 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İstanbul merkezli altı ilde, liderliğini yurt dışında firarda olan Abdullah Çapkan ve cezaevinde bulunan Ramazan Taş’ın yaptığı, birbirine düşman iki organize suç örgütüne yönelik ‘Kuyu-9’ operasyonları gerçekleştirildi. Bu operasyonlar sonucunda 47 şüpheli yakalandı; bunlardan 46’sı tutuklandı, biri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Suç işleyerek kibirlenenler ve halkımızın huzurunu bozan organize suç örgütleri, kazdıkları kuyulara düşecekler. Her büyüklükteki organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim etmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Canını hiçe sayarak makas attı!
Sıradaki Haber Canını hiçe sayarak makas attı!
mobil casino siteleri malatya araç kiralama istanbul erotik shop restbetgiris.co betpastakip.com restbet.com betpas.com restbettakip.com