Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

İşgalci İsrail Lübnan’a hava saldırısında bulundu!

Lübnan-İsrail sınırında çatışmalar sürüyor. İsrail’in işgali altındaki Golan Tepeleri’ne yapılan saldırının ardından, İsrail de misilleme olarak Lübnan’ı hedef aldı. İsrail, sınır bölgelerine yoğun hava saldırıları düzenledi.

İşgalci İsrail Lübnan’a hava saldırısında bulundu!

Lübnan-İsrail sınırındaki gerilim, Golan Tepeleri’ndeki Mecdel Şems’e roket düşmesiyle tırmandı.

İsrail ordusu, bu olayın ardından Lübnan’ın güneyindeki çeşitli noktaları hedef aldı. Sınır bölgeleri, İsrail İHA’ları ve savaş uçakları tarafından vuruldu.

Mecdel Şems’te 12 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından, ABD’de bulunan İsrail Başbakanı Netanyahu erken dönüş yaptı.

Beyaz Saray, Mecdel Şems’e düşen roketin sorumlusu olarak Hizbullah’ı işaret eden bir açıklama yaptı.

İsrail, saldırının ardından Lübnan Hizbullah’ını suçladı, ancak Hizbullah, olayla bağlantısı olmadığını ve sadece “askeri hedefleri” vurduğunu belirtti.



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kavga edip hırsızlık yaptılar!
Sıradaki Haber Kavga edip hırsızlık yaptılar!
mobil casino siteleri malatya araç kiralama istanbul erotik shop restbetgiris.co betpastakip.com restbet.com betpas.com restbettakip.com