Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
osmangazi belediyesi

Kocaeli’de engellileri kullanan şahıslara Zabıta engeli

Kocaeli’de engellileri kullanan şahıslara Zabıta engeli

Kocaeli’de engellileri kullanan şahıslara Zabıta engeli tüm detaylar haberimizin devamında…

Kocaeli'de engellileri kullanan şahıslara Zabıta engeli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri engelli vatandaşlar adını kullanarak duygu sömürüsü yapan 3 kişiye cezai işlem uyguladı

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para toplayan şahıslara geçit vermiyor. Bu kapsamda engelli vatandaşların adını kullanarak izinsiz para toplayan 3 şahsa cezai işlem uygulandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri şehrin en işlek yerlerinden biri olan Cumhuriyet Bulvarında 7/24 denetim gerçekleştiriyor. Kamu düzeni ve vatandaşların huzuru için yapılan denetimlerde duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para toplayan şahıslara geçit verilmiyor.

BÖYLE ŞAHIŞLARA PARA VERMEYELİM

Cumhuriyet Bulvarı’nda görev yapan Zabıta ekipleri tarafından tespit edilen 3 kişinin engellilere yardım amaçlı dergi sattıklarını öne sürerek vatandaşlardan para topladıklarını belirlendi. Engelli vatandaşlar adına satış yaptıklarını öne süren 3 kişiye idare yaptırım cezası ve her birine 617 lira ceza uygulandı. Zabıta ekipleri, bu tür para şahıslara para verilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.

Kaynak: IFGA



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tarihi eser kaçakçıları kazı esnasında yakalandı!
Sıradaki Haber Tarihi eser kaçakçıları kazı esnasında yakalandı!
mobil casino siteleri malatya araç kiralama istanbul erotik shop restbetgiris.co betpastakip.com restbet.com betpas.com restbettakip.com