Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Osangazili öğrenciler robotik kodlama sergisi yaptı!

Osmangazili öğrencilerden robotik kodlama sergisi! Osmangazi Belediyesi’nin Hüdavendigar Yetenek Evi’nde hayata geçirdiği Robotik Kodlama ve STEM Atölyesi’ne katılan çocuklar, geliştirdikleri teknolojik projeleri ve icatlarını tanıttı.

Osangazili öğrenciler robotik kodlama sergisi yaptı!

Hüdavendigar Yetenek Evi’nde düzenlenen Robotik Kodlama ve STEM Atölyesi’nde eğitim alan öğrenciler, hayal gücü ve yetenekleriyle ortaya koydukları eserlerini Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdikleri ‘Mucit Çocuklar Sergisi’nde tanıttı. Sergide, öğrencilerin kodlama üzerine hazırladıkları projeler, elektronik devrelerle tasarlanmış farklı robot modelleri, atık malzemelerden yapılan oyuncaklar ve yenilenebilir enerji sistemleri gibi ilgi çekici çalışmalar yer aldı. Katılımcılar, büyük ilgi gören sergide projeleri yakından inceleme fırsatı buldu.

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir’in de katılımıyla açılışı yapılan sergi, kurdele kesimiyle ziyaretçilere kapılarını açtı. Öğrenciler, sergi boyunca protokol üyelerine ve teknoloji meraklılarına tasarladıkları cihazları tanıtarak detaylı bilgiler sundu.



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahildeki seyyar satıcılara büyük bir operasyon düzenlendi!
Sıradaki Haber Sahildeki seyyar satıcılara büyük bir operasyon düzenlendi!
mobil casino siteleri malatya araç kiralama istanbul erotik shop restbetgiris.co betpastakip.com restbet.com betpas.com restbettakip.com