Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Osmangazilere masal tadında şiirler dinletisi!

Çocuklar için Masal Tadında Şiirler! Osmangazi Belediyesi, 7-9 yaş grubundaki çocuklar için “Masal Tadında Şiirler” isimli bir etkinlik organize etti. Emek Yetenek Evi’nde gerçekleşen bu keyifli etkinlikte, Yazar Sonat Bilgin küçük öğrencilerle buluştu.

Osmangazilere masal tadında şiirler dinletisi!

Osmangazi Belediyesi, Yarıyıl Şenliği etkinlikleri kapsamında çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici bir kitap okuma etkinliği düzenledi. Etkinlikte, Yazar Sonat Bilgin, “Avuçlarımda Güneş” adlı eserini minik okuyucularla buluşturdu.

Çocuklar, kitapta yer alan bölümleri Yazar Sonat Bilgin ile birlikte okuyarak ardından bu bölümleri tiyatral bir şekilde sahnelediler. Etkinlik boyunca yazara birebir sorular sorma ve kitap hakkında düşüncelerini paylaşma şansı yakalayan çocuklar, dolu dolu bir gün geçirerek etkinlikten mutlu bir şekilde ayrıldılar.



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Karşıyaka Anadolu üniversitesiyle rakip!
Sıradaki Haber Karşıyaka Anadolu üniversitesiyle rakip!
mobil casino siteleri malatya araç kiralama istanbul erotik shop restbetgiris.co betpastakip.com restbet.com betpas.com restbettakip.com