Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Trump’ı vuran saldırganın evi ve otomobili arandı!

ABD’de suikast yapan kişinin evi ve otomobili arandı. Aramalarda bulunanlar şaşırttı. Bomba yapımında kullanılan birçok malzeme evde bulundu.

Trump’ı vuran saldırganın evi ve otomobili arandı!

Cumhuriyetçi Başkan adayı olan Donald Trump’a suikast düzenlendi. Soruşturma ise sürmekte. Amerikan Federal soruşturma bürosu ve FBI soruşturmayı sürdürüyor. Gizli servis ise araştırmayı sürdürüyor.

Abd emniyet yetkilileri ise eski ABD Başkanı olan Donald Trump’a suikast girişiminde bulunan kişiyi olay yerinde öldürülen Thomas Matthew evi ve aracı inceleniyor. Evinde ve aracında bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu.

 



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Şeyh Saud Bin Abdurrahman Bin Hasan Bin Ali Al Sani Doha’da Bir Araya Geldi
Sıradaki Haber Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Şeyh Saud Bin Abdurrahman Bin Hasan Bin Ali Al Sani Doha’da Bir Araya Geldi