Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldırım Belediyesinden trafiğe huzur çözümü!

Yıldırım’da trafiğe huzur çözümü! Yıldırım Belediyesi, Selçuk Bey Caddesi ile Mimar Sinan Bulvarı arasında bağlantıyı sağlayacak olan Huzur Caddesi’nde yürüttüğü genişletme çalışmalarını başarıyla tamamladı.

Yıldırım Belediyesinden trafiğe huzur çözümü!

Yıldırım Belediyesi, kent içi ulaşımı rahatlatmak amacıyla yaptığı yatırımlara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Selçuk Bey Caddesi ile Mimar Sinan Bulvarı’nı birbirine bağlayan ve Prof. Tezok ile Emniyet caddelerindeki yoğunluğu azaltması beklenen Huzur Caddesi’nin genişletilme süreci tamamlandı. Çalışmaları sahada inceleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ulaşımın yalnızca Yıldırım’ın değil, Bursa’nın da temel sorunlarından biri olduğuna dikkat çekti. Başkan Yılmaz, “Ulaşım, hizmet önceliklerimiz arasında en üst sırada yer alıyor. Bu doğrultuda son altı yılda ilçemize bin metrekare yeni imar yolu kazandırdık, 311 bin ton asfalt döktük, 314 bin metrekare bordür ve 325 bin metrekare parke uygulaması yaptık” ifadelerini kullandı.

YENİ BAĞLANTIYLA TRAFİĞE RAHAT NEFES

Mevcut yol ağlarının artan nüfusla birlikte ihtiyacı karşılamada yetersiz kaldığını belirten Başkan Yılmaz, Huzur Caddesi’nin bu noktada kritik bir görev üstleneceğini söyledi. “Yıldırım’ın kuzey-güney aksında yeni yollar oluşturmak zorundayız. Huzur Caddesi, bu doğrultuda alternatif bir güzergâh sunarak Prof. Tezok ve Emniyet Caddeleri’ndeki araç trafiğini ciddi şekilde hafifletecek,” diyen Yılmaz, caddenin açılması sürecinde 20 bina ve 52 bağımsız bölümün kamulaştırılarak yıkıldığını da paylaştı. Asfalt serim çalışmalarının sona yaklaştığını belirten Başkan Yılmaz, “Bu yeni güzergâh yalnızca mahallenin değil, tüm Yıldırım’ın ulaşımına değer katacak” dedi.



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Avrupa’da avantajı yakaladı
Sıradaki Haber Bursa Büyükşehir Belediyespor, Avrupa’da avantajı yakaladı