Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldırım Dayanışma Şehri oldu!

Dayanışma Şehri Yıldırım! Yıldırım Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi 10 bin çocuğa bayramlık hediye ederken binlerce aileye de kurban eti dağıttı.

Yıldırım Dayanışma Şehri oldu!

Yıldırım Belediyesi Kurban Bayramı öncesi ilçe sakinlerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Mimarsinan Mahallesi’ndeki ‘Bayram Mağazası’nda 10 bin üzerinde çocuğa bayramlık kıyafet edilirken, binlerce aileye ise bayram alışverişi için ‘Yıldırım Kart’ ve kurban eti dağıtıldı. Bayram Mağazasında çocukların bayramlık sevincine ortak   olan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım’ı dayanışma ve paylaşma şehri olarak tasavvur ettiklerini vurguladı.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Yıldırım’ın bir aile olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, “Bayramlar ailelerin bir araya geldiği, paylaşmanın dayanışmanın en güzel zamanlarıdır. Bu hasletlerin en güzel örneklerini Yıldırım’da birlikte gerçekleştiriyoruz. Hayırseverlerimizin de desteği ile ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşıyor, onların bayramlarını en iyi şekilde geçirmesi için gönül birliğimizi iş birliğine dönüştürüyoruz. Bayramlar özellikle çocuklarımız için çok daha anlamlı ve özel. Onları bir nebze de olsa mutlu etmek için projeler geliştiriyoruz. Biz, Yıldırım’ı; insanı merkeze alan herkesin mutlu ve huzurlu olduğu, kimsenin kendisini yalnız hissetmediği bir şehir olarak tasavvur ediyoruz” dedi.



YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Osmangazi Belediyesi Sevilen Yazarları Okurlarıyla Buluşturuyor
Sıradaki Haber Osmangazi Belediyesi Sevilen Yazarları Okurlarıyla Buluşturuyor