Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
osmangazi belediyesi

Bursaspor başarısızlığı ile Avrupa basınında!

Son zamanlarda kötü gidişatı ile hem ülke hem de Avrupa basınında yer edinen Bursaspor, The Sun gazetesinde yer aldı.

Bursaspor başarısızlığı ile Avrupa basınında!

Bursaspor‘un 3’üncü lige düşmesinin ardından hem ülke gündemine hem de Avrupa gündeminde geniş yer edindi! Geçen haftalarda İspanya medyası tarafından kaleme alınan Yeşil beyazlı takım bu hafta da İngiliz basınında yer edindi.

The Sun gazetesinin yazdığı habere göre “Şampiyonlar Ligi’nden 3.Lig‘e” şeklinde şaşırtıcı ifadelerde bulundu.

Bursaspor, 2009-2010 sezonunda Türkiye Süper Ligi şampiyonu olmasına rağmen, kötü finansal yönetim nedeniyle 3. Lig’e düştüğünü belirtti.

Bir İngiliz gazetesi, 2010’da Bursaspor’un Şampiyonlar Ligi’nde İngiliz ve İskoç ekipleriyle aynı grupta mücadele ettiğini hatırlatarak şu açıklamalarda bulundu: “Bursaspor, Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United, Valencia ve Glasgow Rangers ile aynı grupta mücadele etti. Kırmızı Şeytanlar’a karşı Old Trafford ve Bursa’da sırasıyla 1-0 ve 3-0 yenildiler. Grubun sonuncusu oldular ancak İskoç ekibiyle Bursa’da 1-1’lik meşhur bir beraberlik elde ettiler. Bu arada, Bursaspor’un sahip olduğu Timsah Arena, Avrupa’nın en ünlü stadyumlarından biri olarak dikkat çekiyor. Timsah figürlü bu etkileyici arena, 43.331 taraftarı ağırlayabiliyor.”