Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
osmangazi belediyesi

Yeni Başkan Bursaspor için bağış çağrısında bulundu

31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerinden sonra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı değişmişti. Mazbatasını alan yeni başkan Mustafa Bozbey Bursaspor için bağış çağrısında bulundu.

Yeni Başkan Bursaspor için bağış çağrısında bulundu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey mazbata töreninde ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti ve Bursaspor için bağış çağrısında bulundu.

Mazbatasını alan yeni başkan, kendisine tebrik için çiçek gönderilmemesini ve bu çiçeklerin ücretlerini de Bursaspor‘a destek olması için bağış yapılmasını istedi. Bunun ardından sosyal medya hesabı üzerinden Bursaspor Kulübü Derneği hesap bilgilerini paylaşarak teşekkür etti.

Başkan Bozbey’in paylaşımı şöyle;

Değerli Hemşehrilerim, Sevgili Dostlarım; Bugün mazbatamızı aldık. Bursa’mız için artık göreve başlıyoruz. Sizlerden ricam, tebrik için çiçek göndermek yerine Bursa’mızın marka değeri Bursaspor’umuza destek olmanız, bağış yapmanız. Gösterdiğiniz ilgi ve anlayış için teşekkür ederim.

mustafa bozbey bursaspor destek

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile de bu duyurusunu tüm ülkeye duyurmuş oldu. Paylaşımı 250 binden fazla gösterim alırken, bir çok kişi de gönderisini paylaşarak destek olmak istedi.