Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
osmangazi belediyesi

Bursaspor Kırklarelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bursaspor Kırklarelispor maçı ne zaman birçok izleyici tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Bursaspor, Kırklarelispor deplasmanına çıkacak. 23 Mart 2024 Cumartesi günü oynanacak maç ile ilgili birçok bilgi arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Peki, Bursaspor Kırklarelispor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? İşte ayrıntılar…

Bursaspor Kırklarelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 31. haftasında Bursaspor, deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Bursaspor için oldukça önemli olan bu maçta mutlak bir şekilde galibiyet alması gerekiyor. Eğer yeşil beyazlı ekip maç sonunda galip gelmez ise lig de kalması artık mucizelere kalıyor.

Bursaspor Kırklarelispor maçı hangi kanalda?

23 Mart Cumartesi günü Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda oyanacak ve karşılaşma saat 14.00‘te başlayacak. Bursaspor – Kırşehir maçı Bursaspor Youtube kanalında canlı yayınlanacak.

Bursaspor oynadığı 29 maç ile 20 puanda ve 18. sırada yer alıyor. Kırklarelispor ise 30 maç ile 34 puan da ve 12. sırada yer alıyor.

Bursaspor oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Kırklarelispor ise oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.