Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
osmangazi belediyesi

Özlüce Tesislerinde panik havası hakim!

3. Lig’e düşüp düşmeme konusunda son önemli maçına çıkacak olan Bursaspor’da maç öncesi moraller bir hayli bozuk.

Özlüce Tesislerinde panik havası hakim!

Bursaspor ekibinin transfer yasağı bulunmasından dolayı genç ekiple maça çıkacak olan takımın oyuncularının moralleri bir hayli bozuk.  Takımın başında yer alan Ümit Şengül oyuncuların moralini arttırmak için bir hayli çaba gösteriyor.

Eren ve Hasan Sabri belirsizliği sürüyor

Bursaspor’da odak noktası, yarın TFF 2. Lig Beyaz Grup‘ta 1461 Trabzon ile oynanacak maça çevrildi. Yeşil-beyazlılar bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde kampa girecek, ancak takımda sakatlıkları bulunan Hasan Sabri Karaca ve Eren Güler‘in durumu belirsizliğini koruyor. İki oyuncunun oynayıp oynamayacağı, bugün teknik direktör Ümit Şengül ile kulüp sağlık heyeti arasında yapılacak görüşmenin ardından netlik kazanacak. Bursaspor, TFF 2. Lig’de düşmeme mücadelesi verirken moraller oldukça düşük.

Genç yetenekler büyük stres altında

Yeşil-beyazlılar, düşme hattının üstünde yer alan Serik Belediyespor’un Kırşehir FSK karşısında puan alması durumunda matematiksel olarak ligden düşme riskiyle karşı karşıya. Teknik direktör Ümit Şengül, gençlerden oluşan kadronun üzerinde oluşan bu olumsuz etkiyi minimum seviyede tutmaya çalışıyor. Son maçlarda Vakıfköy’den kadroya dahil edilen oyuncularla mücadele eden Bursaspor’da, yarınki maçta da yeni isimlerin ilk 11’de forma giymesinin kesin olduğu gözleniyor.