Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
osmangazi belediyesi

Togg’dan kaçırılmayacak fırsat! Togg T10X, Nisan ayında sıfır faizle satışta

Togg, Nisan ayına özel T10X kampanyasıyla uzun menzilli T10X V2 modelini 800 bin TL’ye kadar kredi ve %0 faiz avantajıyla sunuyor. Trumore ile 7/24 sipariş verme imkanı ve deneyim merkezleri mevcut. İşte tüm detaylar…

Togg’dan kaçırılmayacak fırsat! Togg T10X, Nisan ayında sıfır faizle satışta

Türkiye’nin ilk elektrikli otomobili TOGG, T10X modeli için şaşırtıcı bir kampanya başlattı! Nisan ayına özel bu kampanya ile, T10X V2’nin en üst versiyonunu 800 bin TL‘ye kadar kredi alarak, %0 faiz oranı ve 12 ay vade imkanıyla sizlere sunuyor.

Trumore uygulamasıyla 7/24 sipariş verme imkanı sunarak, T10X’i daha da erişilebilir hale getirilmiş durumda. Bu benzersiz araç kampanyası kredi ve ürünlerini vermeyen bankalar tarafından şaşırtıcı bir finansman olarak karşılanıyor.

togg sifir faiz kampanyasi

TOGG Sıfır faiz kampanyası

Bu muazzam fırsatla, uzun menzilli T10X V2‘nin kapılarını aralıyor ve hayallerinizdeki araca sahip olmanızı oldukça kolaylaşıyor! Anlaşmalı bankalardan alacağınız kredi ile T10X V2’nin ayrıcalıklı dünyasını yaşayabilirsiniz. Ayrıca, dileyenler için 800 bin TL krediye %1,99 faiz oranıyla 30 ay vade seçeneği de mevcut!

T10X V2 uzun menzil modeli, en üstün özellikleriyle birlikte satışa sunuluyor! Kış Paketi ve 22 kW AC şarj kapasitesiyle donatılmış bu muhteşem araca sahip olmak için Trumore üzerinden sipariş verebilirsiniz.

ÖzelliklerT10X V2
MenzilUzun
Şarj Kapasitesi22 kW AC
Kredi Fırsatı%0 Faiz, 12 Ay Vade
Alternatif Kredi Seçenekleri%1,99 Faiz, 30 Ay Vade
Sipariş Verme İmkanıTrumore Uygulaması ile 7/24
Deneyim MerkezleriAnkara, İstanbul, İzmir

Ayrıca, TOGG deneyim merkezleri bayram boyunca kapılarını sizlere açıyor! Ankara Söğütözü, Mall of İstanbul ve İzmir 5M Bornova’da, kullanıcıları misafir etmek için hazırız. Deneyim merkezlerimizde, Togg’un eşsiz dünyasını keşfetmek için bekliyoruz!